Over ons

Een thuis voor onze huurders, nu en in de toekomst

Thuis. Dat is de plek waar je je veilig en geborgen wilt voelen. De plek waar je kan doen wat jij wilt. Het is de uitvalsbasis voor het leven dat jij wilt leiden. Wij bieden een goed, duurzaam en betaalbaar huis. Een huis dat past bij wie je bent en wat je nodig hebt. Samen doen we er alles aan om te zorgen dat je je thuis voelt. Want een goed leven, begint bij goed wonen.

Veel huurders hebben een bescheiden inkomen. Wij zijn er in de eerste plaats voor hen. Naast een betaalbare woning, hebben steeds meer huurders extra ondersteuning nodig. Ook dat bieden we, met onze samenwerkingspartners.

Je woonomgeving is ook van invloed op goed leven. In onze ideale wijk heb je een buurman die je groet. Ook zijn er plekken waar je elkaar kunt ontmoeten. De wijk is groen, met een variatie van planten en dieren om je heen. In die ideale wijk kan iedereen meedoen. Mensen leven er plezierig met elkaar samen. Iedereen heeft toegang tot belangrijke voorzieningen, zoals een supermarkt en huisarts. Voor zo’n wijk zetten wij ons in, met onze huurders en andere samenwerkingspartners.

Op dit moment hebben 16.000 huishoudens een thuis in onze woningen. Ook toekomstige generaties willen we een thuis en een toekomst bieden. We willen keuzes maken die niet alleen goed zijn voor onze huurders, maar ook bijdragen aan een gezonde en groene wereld.  Met een goed en betaalbaar huis in een fijne buurt dragen we bovendien ons steentje bij aan een duurzame samenleving.

Wij zijn pas tevreden als onze
huurders dat ook zijn. Tevreden met hun woning. Tevreden met hun wijk. Tevreden met ons als verhuurder.