Reparatieverzoek indienen

Wat voor reparatieverzoek heeft u?

Langere wachttijd

In verband met het opheffen van de coronamaatregelen is het momenteel erg druk bij Actium en onze leveranciers. Hierdoor kan het zijn dat de uitvoering van uw reparatieverzoek langer duurt. Wij hopen op uw begrip.

Klein onderhoud
Mocht u klein onderhoud zelf kunnen uitvoeren of kent u iemand die dit voor u kan doen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Denk hierbij aan het vervangen van een toiletbril of douchekop/slang.

Komt de vakman bij u langs? Zorg dat er een volwassene (>18 jaar) aanwezig is.
Als een vakman bij u aan de deur komt voor een reparatie, is het belangrijk dat er altijd een volwassene (18 jaar of ouder) in de woning aanwezig is. Is er geen volwassene aanwezig, dan mag de vakman de reparatie niet uitvoeren. U kunt dan een nieuwe afspraak maken.

Spoed

Neem direct telefonisch contact met ons op via 0592 400 100.

Eén reparatieverzoek?

Meld uw reparatieverzoek hier

Meerdere reparatieverzoeken?

Gerelateerde vragen

Ik wil graag een opzichter service onderhoud spreken

Algemeen

Neem contact met ons op via 0592 400 100. Wij proberen u dan direct door te verbinden met een opzichter. Als dit niet lukt, maken wij een terugbelnotitie aan.

Meer over dit onderwerp

Ik wil graag een woninginspecteur spreken

Algemeen

Neem contact met ons op via 0592 400 100. Wij proberen u dan direct door te verbinden met een woninginspecteur. Als dit niet lukt, maken wij een terugbelnotitie aan.

Meer over dit onderwerp