MEVM

Hieronder staan de veelgestelde vragen over het huurdersplatform MEVM. Niet gevonden wat u zocht? Probeer het dan via de zoekfunctie rechtsbovenin, of stel uw vraag via het contactformulier.

Veel gevraagd over MEVM

Wat is huurdersplatform MEVM?

Algemeen

Huurdersplatform MEVM (Mit En Veur Mekaor) is sinds 2001 de formele, onafhankelijke overlegpartner van Actium. Ze vertegenwoordigt de belangen van alle huurders en woningzoekenden van Actium. MEVM praat mee en adviseert Actium over zaken die alle huurders van Actium aangaan. Bijvoorbeeld, de jaarlijkse huuraanpassing of de regels voor het toewijzen van woningen.

Daarnaast zit MEVM samen met Actium aan tafel bij de gemeenten om jaarlijks afspraken te maken over hoe Actium kan bijdragen aan vragen over de huisvesting in die gemeenten. Meer informatie over MEVM vindt u op de pagina Huurdersorganisatie MEVM.

Daarnaast zijn er in een aantal buurten en complexen bewonerscommissies en bewonerswerkgroepen actief. Bewonerscommissies behartigen de belangen van andere bewoners in uw directe woonomgeving. Zij worden betrokken bij plannen in hun wijk, buurt of complex.