Huurcontract tekenen

Hieronder staan de veelgestelde vragen over het huurcontract tekenen. Niet gevonden wat u zocht? Probeer het dan via de zoekfunctie rechtsbovenin, of stel uw vraag via het contactformulier.

Veel gevraagd over Huurcontract tekenen

Wanneer onderteken ik mijn huurcontract?

Algemeen

Let op! U moet het huurcontract vóór de ingangsdatum van het huurcontract ondertekenen. Ondertekening van het huurcontract gaat digitaal. In de week voor de ingangsdatum van uw huurcontract krijgt u o.a. het huurcontract per mail toegestuurd. Wij maken gebruik van het programma ValidSign, om het huurcontract digitaal te (laten) ondertekenen.

Hoe onderteken ik mijn huurcontract?

Algemeen

Ondertekening van het huurcontract gaat digitaal. In de week voor de ingangsdatum van uw huurcontract krijgt u o.a. het huurcontract per mail toegestuurd. Wij maken gebruik van het programma ValidSign, om het huurcontract digitaal te (laten) ondertekenen.

De bestanden uploaden wij in ValidSign. Daarna sturen we u per mail een 'ondertekenverzoek'. Vervolgens zet u op de aangegeven plekken een handtekening door te 'klikken'.

Moet mijn partner de huurovereenkomst ook tekenen?

Algemeen

Uw partner hoeft het huurcontract alleen te ondertekenen als hij of zij als huurder op het contract staat.

Ik heb een bewindvoerder. Mag ik zelf mijn huurcontract tekenen?

Algemeen

Dit gaat in overleg met de bewindvoerder en Actium. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0592 400 100.

Ik zit in een schuldsaneringstraject. Mag ik zelf mijn huurcontract tekenen?

Algemeen

Dit gaat in overleg met de schuldhulpinstantie en Actium. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0592 400 100.

Op welk moment betaal ik de eerste verhuurnota?

Algemeen

U moet de eerste verhuurnota (uw eerste huurbetaling) zelf overmaken. Dit bedrag moeten wij vóór de 1e huurdag ontvangen op rekeningnummer NL 25 INGB 0654 6648 89 t.n.v. Actium, onder vermelding van uw gegevens/adres.