Geld besparen op uw (energie)rekening of anderszins?

Veel mensen merken het momenteel in hun portemonnee: de prijzen van gas en elektra stijgen behoorlijk. Heel vervelend, zeker als u niet zo'n grote beurs heeft. Actium geeft  graag een aantal bespaartips. Deze hebben niet alleen betrekking op uw energierekening. U kunt mogelijk ook op andere dingen besparen en daar hulp bij vragen. 

Wat kunt u doen?

Vraag een gratis 'bespaarexpert' aan via Actium 
Bent u benieuwd of u misschien via een andere weg dan uw energierekening, geld kunt besparen? Daarvoor kunt u gebruik maken van de VoorzieningenWijzer. Via Actium kunt u gratis en vrijblijvend een afspraak maken met een ‘bespaarexpert’. Wij helpen u met vergelijken en zien in één oogopslag of u bijvoorbeeld recht heeft op toeslagen of andere tegemoetkomingen en regelingen. U kunt gemiddeld wel € 600,- per jaar besparen! 

Geïnteresseerd? Laat ons dit telefonisch of per mail weten, wij helpen u graag verder:  0592 400 100 of  voorzieningenwijzer@actiumwonen.nlVraag naar een Energiecoach via huurdersvereniging MEVM

In Drenthe zijn meer dan dertig energiecoaches actief om huurders te informeren over de mogelijkheden om op een eenvoudige manier te besparen op de energiekosten. Veel mensen denken dan gelijk aan verouderde, slecht geïsoleerde woningen. Maar ook als u in een nieuwe woning woont, kan de energiecoach besparingstips geven. Ook huurders van Actium kunnen profiteren van de kennis en ervaringen van energiecoaches. Lees er hier meer over op de site van de MEVM en vraag een een energiecoach aan. 

Zelf aan de slag met snelle energiebespaartips 
U hoeft maar te 'Googelen' en u vindt al snel heel veel (energie)bespaartips. Via deze link vindt u de tips op een overzichtelijke manier. Het zijn snelle energiebespaarstips die u zelf makkelijk kunt toepassen. Ook kunt u via deze site een handige energiebespaartest doen met als uitkomst: praktische adviezen! 

Betalingsproblemen? Laat het weten

Komt u in de problemen met betalingen door stijgende energiekosten of een andere oorzaak? Laat ons dit telefonisch weten, we kijken samen naar een oplossing.