Aanbod Woonzorg Nederland nu op Thuiskompas

Goed nieuws voor 55-plussers! Vanaf nu vind je huizen van Woonzorg Nederland op Thuiskompas. Dat maakt het zoeken naar een seniorenhuis in Drenthe gemakkelijker.

Huizen voor mensen van 55 jaar en ouder

Woonzorg Nederland verhuurt seniorenhuizen in heel Nederland. Ook in Drenthe. Het grootste deel zijn gebouwen met appartementen. Vaak zijn hier gezamenlijke ruimtes, waar je andere bewoners kunt ontmoeten. Naast appartementen biedt Woonzorg Nederland ook andere huizen die geschikt zijn voor ouderen.

Meer overzicht en gemak

Vanaf nu verhuurt Woonzorg Nederland haar huizen in Drenthe via Thuiskompas. Ben je op zoek naar een seniorenhuis in Drenthe? Met de huizen van Woonzorg erbij wordt dat gemakkelijker. Je vindt het hele aanbod nu overzichtelijk bij elkaar op Thuiskompas. En je hebt maar 1 inschrijving nodig.

Ben je 55-plusser en sta je al ingeschreven bij Thuiskompas?

Dan kun je vanaf 12 maart ook reageren op huizen van Woonzorg Nederland. Heb je ook een inschrijving bij Woonzorg Nederland? Dan wordt deze inschrijving samengevoegd met je inschrijving bij Thuiskompas. Je langste inschrijftijd blijft behouden.

Heb je alleen een inschrijving bij Woonzorg Nederland? Activeer nu je inschrijving bij Thuiskompas!

Je krijgt op 12 maart in de loop van de ochtend een mail om je inschrijving te activeren. Heb je alle stappen doorlopen en je inkomensgegevens ingevuld? Dan kun je daarna direct reageren op huizen via Thuiskompas. Op de huizen van Woonzorg Nederland, maar ook op die van de 8 andere verhuurders. Heb je geen bericht gekregen over het activeren van je inschrijving? Neem dan contact op met Woonzorg Nederland. Kijk op www.woonzorg.nl voor de contactgegevens. 

Heb je vragen over het activeren?

Op de website van Thuiskompas vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Bel dan met de helpdesk van Thuiskompas via 085 – 20 00 007.