Onderstaande woningen komen binnenkort in de verkoop (binnen circa 6 weken). Van deze woningen is de huur opgezegd, maar ze zijn nog niet technisch gereed. Zodra dit het geval is, worden ze getaxeerd en bouwtechnisch gekeurd. Daarna komen ze bij het koopwoningaanbod op deze website te staan.

Toewijzing

Wanneer er meerdere belangstellenden voor de koopwoning zijn, komen deze in de volgende volgorde in aanmerking om de woning te kopen:

  • Huurders van Actium die vanwege een sloopproject gedwongen moeten verhuizen en daarom een sloopurgentie hebben ontvangen.
  • Huurders van Actium. Indien er meerdere huurders reageren, wordt de woning als eerste aangeboden aan de huurder met de langste woonduur op het huidige adres.
  • Starters. Indien er meerdere starters reageren, wordt de woning als eerste aangeboden aan de starter die woonachtig is in dezelfde plaats als waar de koopwoning zich bevindt. Indien er meerdere starters woonachtig zijn in dezelfde plaats als waar de koopwoning zich bevindt, dan wordt de woning als eerste aangeboden aan de oudste starter waarvan de naam op het koopcontract komt.
  • Overige belangstellenden.


Geïnteresseerd? Plaats dan een reactie om uw belangstelling alvast kenbaar te maken.

Binnenkort in de verkoop

Assen
Gouwe 75
Assen
Mr. S. van Houtenstraat 33
Assen
Rhônepad 46
Assen
Riklanden 25
Bovensmilde
H.P. Sickensstraat 43
de Wijk
Postweg 12
Norg
Batinge 99
Oosterwolde
Groote Singel 10
Ravenswoud
Compagnonsweg 15
Ruinen
Kampweg 2 B
Vledderveen
P.W. Janssenlaan 5 B
Waskemeer
Wijndelsweg 17
Wilhelminaoord
van Holthe tot Echtenstraat 42