Koolmonoxidemelder

Hieronder staan de veelgestelde vragen over de koolmonoxidemelder. Niet gevonden wat u zocht? Probeer het dan via de zoekfunctie rechtsbovenin, of stel uw vraag via het contactformulier.

Veel gevraagd over Koolmonoxidemelder

Kan ik een koolmonoxidemelder krijgen?

Algemeen

Sinds 2019 plaatst de onderhoudspartij tijdens de eerstvolgende onderhoudsbeurt een koolmonoxidemelder (CO-melder). Het gaat dan alleen om de geplande onderhoudsbezoeken. Komt de leverancier tussendoor langs om bijvoorbeeld een storing aan uw cv of mechanische ventilatie te verhelpen, dan plaatsen ze niet zomaar een koolmonoxidemelder (want de monteurs hebben deze niet standaard in hun bus liggen). U kunt dit dus niet eerder aanvragen/krijgen. Actium heeft ook geen koolmonoxidemelders op voorraad.

Is uw koolmonoxidemelder defect? Neem dan contact op met de onderhoudspartij die de melder heeft geplaatst. Dit is het bedrijf dat ook uw cv/verwarming onderhoudt. De contactgegevens vindt u via .

Mijn koolmonoxidemelder is kapot

Algemeen

Actium heeft geen koolmonoxidemelders. De onderhoudspartij die de melder heeft geplaatst, kan deze voor u vervangen. Dit is het bedrijf dat ook uw cv/verwarming onderhoudt. De contactgegevens vindt u via Mijn contracten.