Inschrijving wijzigen

Hieronder staan de veelgestelde vragen over het wijzigen van een inschrijving. Niet gevonden wat u zocht? Probeer het dan via de zoekfunctie rechtsbovenin, of stel uw vraag via het contactformulier.

Veel gevraagd over Inschrijving wijzigen

Ik sta alleen ingeschreven als woningzoekende en wil mijn partner toevoegen aan mijn inschrijving. Hoe regel ik dat?

Algemeen

Log hiervoor in op Thuiskompas. Onder 'persoonlijke gegevens' voegt u uw partner toe als medeaanvrager of meeverhuizende.

Wij staan apart van elkaar ingeschreven als woningzoekende. Kunnen we onze inschrijving samenvoegen?

Algemeen

U staat beide ingeschreven maar willen samen verhuizen? Het is mogelijk uw inschrijving samen te voegen. U houdt beide uw eigen inschrijftijd. Op Thuiskompas vindt u het contactformulier. Zet het inschrijfnummer van u beide op het formulier. U krijgt een mail als bevestiging. Samenvoegen kan niet als één van de inschrijvingen geblokkeerd is.

Wij gaan uit elkaar, maar staan samen ingeschreven als woningzoekenden. Kunnen we de inschrijving splitsen?

Algemeen

Ja, dat kan. U houdt beide de persoonlijk opgebouwde inschrijftijd. U regelt dit zelf via 'Mijn overzicht' op Thuiskompas. Hier kiest u voor 'Persoonlijke gegevens' en daarna voor de knop 'Aanvrager 2 afsplitsen'.

Heeft u voorrang of een blokkade? Dan lukt zelf splitsen niet. Bezoek dan een corporatie in de buurt. Zij bepalen wie de voorrang of blokkade houdt en veranderen dit voor u.
Let op! Bent u kandidaat voor een huis en splitst u de inschrijving? Dan vervalt de aanbieding.

Wij staan samen ingeschreven als woningzoekende maar één van ons wil van de inschrijving verwijderd worden. Hoe regelen we dat?

Algemeen

Dit regelt u zelf via 'Mijn overzicht' (bij 'Persoonlijke gegevens') op Thuiskompas.

Ik sta samen met mijn overleden partner ingeschreven als woningzoekende. Hoe pas ik de inschrijving aan?

Algemeen

Staat de inschrijving op naam van uw partner of familielid? Of staat u samen ingeschreven? Doet u dan het volgende: Stuur ons uw verzoek om de inschrijving van uw partner of familielid ongedaan te maken. Gebruik hiervoor het contactformulier. Deze staat op Thuiskompas.

Let op: Belangrijk is dat u de akte van overlijden meestuurt. Dan verwerken wij dit snel voor u. Of ga met de akte van overlijden langs het kantoor van de corporatie bij u in de buurt.