Postverzending

Digitaal of papier: een gemakkelijke en bewuste keuze

Actium gaat voor duurzaam. Daarom doen we steeds minder op papier en steeds meer digitaal. Dat geldt ook voor onze post aan u. De organisatie Postex verstuurt onze (digitale) post.

Hoe wilt u uw post ontvangen?

Wij vinden het belangrijk dat u uw post ontvangt, zoals u dat wilt. Digitaal of op papier. Dit bepaalt u zelf. Wilt u uw post voortaan liever digitaal ontvangen? Vul dan de code die op het voorblad van de brief staat hieronder in.

Nadat u uw voorkeur heeft aangegeven, ontvangt u de post die wij via Postex naar u verzenden voortaan digitaal. Heeft u als voorkeur e-mail opgegeven? Dan ontvangt u een link waarmee u uw post gedurende een jaar digitaal kunt blijven inzien en/of downloaden op www.postex.com.

Snel en veilig betalen met iDEAL

Een ontvangen nota van Actium kunt u met iDEAL betalen. Scan hiervoor de QR-code of log in met uw unieke code en betaal het openstaande bedrag eenvoudig en snel.

Vragen?

Heeft u nog vragen of twijfelt u aan de echtheid van de poststukken? Neem dan contact met ons op. Let op: Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze nooit aan anderen.