Langer Zelfstandig Thuis-pakket

Langer zelfstandig thuis en wonen naar wens

Wanneer u prettig woont, denkt u liever niet aan verhuizen. Zelfs al loopt u door het ouder worden tegen onpraktische dingen aan in uw woning. Vaak kunnen deze dagelijkse ongemakken eenvoudig opgelost worden met een paar kleine woningaanpassingen. Hierdoor is verhuizen naar een aangepaste woning niet nodig.

Langer Zelfstandig Thuis-pakket

Wij voeren veelvoorkomende woningaanpassingen snel en kosteloos voor u uit. Het ‘langer zelfstandig thuis-assortiment’ noemen we dit. Vanuit dit assortiment plaatsen we bijvoorbeeld wandbeugels en een verhoogd toilet. Met deze kleine aanpassingen kunnen we al een groot verschil maken. Zo kunt u nog jaren comfortabel en veilig in uw woning blijven wonen. En doen wij steeds meer kennis en ervaring op, zodat we beter kunnen inspelen op de veranderende woonwensen van onze huurders.

Welke hulpmiddelen zitten er in het assortiment?

Klik op onderstaande knop en bekijk het assortiment.

OVERZICHT MIDDELEN LANGER ZELFSTANDIG -THUIS PAKKET

We voeren de aanpassingen kosteloos uit. Het product is voor u dus gratis. Ook kost het aanbrengen u niets. Uiteraard voeren wij ook onderhoud en reparaties aan de aangebrachte voorzieningen uit. Wanneer u verhuist, blijven de aanpassingen in de woning achter.

Kom ik in aanmerking?

Wanneer u een woning huurt van Actium en een fysieke beperking heeft, kunt u een aanvraag doen voor het ‘langer zelfstandig thuisassortiment’. U hoeft geen medische indicatie aan ons voor te leggen.

Ik heb interesse, wat moet ik doen?

U kunt een verzoek voor één of meerdere woningaanpassingen indienen door een aanvraag te doen via de website. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt bij u thuis. Een medewerker beoordeelt tijdens deze afspraak of u in aanmerking komt en of het technisch mogelijk is om de aanpassing uit te voeren in uw woning.

Vragen of meer weten?

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of vragen heeft. U kunt ons bellen op 0592 400 100 op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur. Of neem een kijkje op deze pagina met nog meer informatie over het Langer Zelfstandig Thuis-pakket.