Langer Zelfstandig Thuis-pakket

Langer zelfstandig thuis en wonen naar wens

Wanneer je prettig woont, denk je liever niet aan verhuizen. Als je ouder wordt loop je misschien tegen onpraktische dingen aan in de woning. Dit is vervelend, maar dit lossen wij eenvoudig op met kleine woningaanpassingen. Hierdoor is verhuizen naar een aangepaste woning niet nodig en kan je gewoon blijven wonen in je huis.

Langer Zelfstandig Thuis-pakket

Wij voeren veelvoorkomende woningaanpassingen snel en kosteloos voor je uit. Het ‘langer zelfstandig thuis-assortiment’ noemen we dit. Vanuit dit assortiment plaatsen we bijvoorbeeld wandbeugels en een verhoogd toilet. Met deze kleine aanpassingen maken we voor jou een groot verschil. Zo kun je nog jaren comfortabel en veilig in je woning blijven wonen. En doen wij steeds meer kennis en ervaring op, zodat we beter kunnen inspelen op de veranderende woonwensen van jou als huurder.

Welke hulpmiddelen zitten er in het assortiment?

Klik op onderstaande knop en bekijk het assortiment.

OVERZICHT MIDDELEN LANGER ZELFSTANDIG -THUIS PAKKET

We voeren de aanpassingen kosteloos uit. Het product is voor jou dus gratis. Ook kost het aanbrengen niets. Uiteraard voeren wij ook onderhoud en reparaties aan de aangebrachte voorzieningen uit. Wanneer je verhuist, blijven de aanpassingen in de woning achter.

Kom ik in aanmerking?

Wanneer je een woning huurt van Actium en lichamelijke beperking hebt, kun je een aanvraag doen voor het ‘langer zelfstandig thuisassortiment’. Je hoeft geen medisch bewijs aan ons voor te leggen.

Ik heb interesse, wat moet ik doen?

Je kan een verzoek voor één of meerdere woningaanpassingen aanvragen via de website. Er wordt dan een afspraak gemaakt bij jou thuis. Een medewerker beoordeelt tijdens deze afspraak of je in aanmerking komt en of het technisch mogelijk is om de aanpassing uit te voeren in de woning.

Vragen of meer weten?

Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of vragen heeft. Bel ons dan via 0592 400 100 op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur. Of neem een kijkje op deze pagina met nog meer informatie over het Langer Zelfstandig Thuis-pakket.