Betalingsregeling

Geldproblemen lossen we samen op! Het hebben van geldproblemen is niet iets om je voor te schamen. Het kan iedereen overkomen. Het is belangrijk om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Gelukkig staat je er niet alleen voor. De medewerkers van de afdeling Huurbetaling kijken graag samen met je naar een goede oplossing. Afhankelijk van je situatie, kunnen we bijvoorbeeld een betalingsregeling afspreken. Of we brengen je in contact met maatschappelijke instanties die je helpen om je geldzaken weer op orde te brengen.

Hieronder staan de veelgestelde vragen over betalingsregelingen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer het dan via de zoekfunctie rechtsbovenin, of stel je vraag via het contactformulier.

Veel gevraagd over Betalingsregeling

Ik kan mijn huur niet betalen

Algemeen

Geldproblemen lossen we samen op! Het hebben van geldproblemen is niet iets om je voor te schamen. Het kan iedereen overkomen. Het is belangrijk om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Hoe langer je wacht, hoe meer de situatie verslechtert.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. De medewerkers van de afdeling Huurbetaling kijken graag samen met je naar een passende oplossing. In sommige gevallen treffen we een betalingsregeling of brengen we je in contact met maatschappelijke instanties die helpen om je financiën weer op orde te brengen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0592 400 100.

Ik wil graag een betalingsregeling aanvragen

Algemeen

Een betalingsregeling vraag je hier aan. Dit zijn de voorwaarden voor het aanvragen van een betalingsregeling:

  • Je woont al minimaal 1 jaar in de huidige woning;
  • Je kunt maximaal 1 betalingsregeling per 12 maanden aanvragen. Dit betekent dat er minimaal 12 maanden moeten zitten tussen 2 verschillende regelingen.;
  • Je lost de huurachterstand in maximaal 6 termijnen af;
  • Je betaalt de huur op de 1e van de maand per automatische incasso.

Ik heb een betalingsregeling en toch krijg ik een herinnering

Algemeen

Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. Neem contact met ons op, zodat wij hier samen met je naar kunnen kijken.