impressie afbeelding

Ik huur

Documenten

 

Log in met uw Mijn Actium-account (of maak hier eerst eenvoudig een account aan).

 

Inloggen Mijn Actium

 

Veelgestelde vragen

Ik ben mijn wachtwoord voor Mijn Actium vergeten. Wat nu?

Bent u huurder van Actium met een actief Mijn Actium-account, en bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. U ontvangt per e-mail een link waarmee u zelf een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Bent u bij ons ingeschreven als woningzoekende en wilt u inloggen om het woningaanbod te bekijken? Log dan in op www.hurenvanactium.nl (of vraag via die website een nieuw wachtwoord aan).

Ik wil een account aanmaken, maar mijn gegevens kloppen niet. Wat nu?

Het aanmaken van een account/ inloggen op deze website is alleen bedoeld voor onze huurders. Bent u geen huurder van Actium, maar woningzoekende? Ga dan naar www.hurenvanactium.nl om het actuele huuraanbod te bekijken.

LET OP: Logt u voor de eerste keer in op deze vernieuwde website? Dan is het belangrijk dat u eerst een account aanmaakt. Pas daarna kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Heeft u alle gegevens ingevuld, maar krijgt u een melding dat de gegevens niet kloppen? Dan heeft dit te maken met de combinatie van onderstaande gegevens:

- Postcode + huisnummer.
- Geboortedatum: vul hier de geboortedatum in van de eerstgenoemde huurder op het contract.
- Klantnummer: dit nummer (een K gevolgd door 8 cijfers, bijv. K00001234) vindt u in brieven die u van ons ontvangt, of kunt u bij ons opvragen.

Als u niet weet waarom het inloggen niet lukt, neem dan contact met ons op. Mogelijk hebben wij niet de juiste geboortedatum in ons systeem staan. Wij moeten dit dan eerst aanpassen voordat u uw account kunt aanmaken.

Garage

Huurt u alleen een garage van ons? Zorg er dan voor dat u de juiste postcode gebruikt, en ook het juiste huisnummer + toevoeging. Voorbeeld van deze laatste combinatie is '23GAR-5': u zult zien dat het systeem al een voorstel geeft voor de toevoeging zodra u een huisnummer heeft ingevuld.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?