impressie afbeelding

Ik huur

Documenten

 

Log in met uw Mijn Actium-account (of maak hier eerst eenvoudig een account aan).

 

Inloggen Mijn Actium

 

Veelgestelde vragen

Ik wil een account aanmaken, maar mijn gegevens kloppen niet

Het aanmaken van een account/inloggen op deze website is alleen bedoeld voor onze huurders. Bent u geen huurder van Actium, maar woningzoekende? Wij bieden onze woningen aan via Thuiskompas. Ga dan naar www.thuiskompas.nl om het actuele huuraanbod te bekijken.

Logt u voor de eerste keer in op deze website?

Dan is het belangrijk dat u eerst een account aanmaakt. Pas daarna kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Heeft u alle gegevens ingevuld, maar krijgt u een melding dat de gegevens niet kloppen?

Dan heeft dit te maken met de combinatie van onderstaande gegevens:

  • Postcode + huisnummer.
  • Geboortedatum: vul hier de geboortedatum in van de eerstgenoemde huurder op het contract.
  • Klantnummer: dit nummer (een K gevolgd door 8 cijfers, bijv. K00001234) vindt u in brieven die u van ons ontvangt, of kunt u bij ons opvragen.
Als u niet weet waarom het inloggen niet lukt, neem dan contact met ons op.

Huurt u alleen een garage van ons?

Zorg er dan voor dat u de juiste postcode gebruikt, en ook het juiste huisnummer + toevoeging. Voorbeeld van deze laatste combinatie is '23GAR-5': u zult zien dat het systeem al een voorstel geeft voor de toevoeging zodra u een huisnummer heeft ingevuld.

Hoe kom ik aan een verhuurdersverklaring?

Een verhuurdersverklaring kunt u opvragen bij uw huidige verhuurder (woningcorporatie, makelaar, particuliere verhuurder). Een verhuurdersverklaring is een soort verklaring van goed gedrag. Hierin verklaart uw huidige verhuurder of u wel/geen betalingsachterstand heeft (gehad) en of u wel/geen overlast heeft veroorzaakt.

Een meeverhuizend persoon die een zelfstandige woning huurt of heeft gehuurd, moet ook een verhuurdersverklaring invullen.

Huurt u nu geen woning?

Als u nog niet zelf huurt en inwonend bent, dan hoeft u geen verhuurdersverklaring in te leveren. Ook als u op dit moment in een koopwoning woont, hoeft dit natuurlijk niet. In dit laatste geval vragen wij u wel om een bewijs van de koopakte in te leveren (waaruit blijkt dat uw huidige woning inderdaad op uw naam staat).

Ik ben mijn wachtwoord kwijt

Bent u huurder van Actium met een actief Mijn Actium-account, en bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. U ontvangt per e-mail een link waarmee u zelf een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Log in via Thuiskompas als u een woning zoekt

Het aanmaken van een account/inloggen op www.actiumwonen.nl is alleen voor onze huurders. Bent u woningzoekende? Wij bieden onze huizen aan via Thuiskompas. Ga naar www.thuiskompas.nl om het actuele huuraanbod te bekijken en in te loggen.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?