impressie afbeelding

Ik huur

Betalingsregeling aanvragen

 

Log in met uw Mijn Actium-account (of maak hier eerst eenvoudig een account aan).

 

Inloggen Mijn Actium

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een betalingsregeling treffen?

U kunt een betalingsregeling aanvragen bij de afdeling Incasso via het aanvraagformulier. Incasso is ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0592 400 100.

Wat zijn de voorwaarden voor een betalingsregeling?
  • U woont al minimaal één jaar in uw huidige woning;
  • De regeling moet per automatische incasso worden voldaan op de 1ste van de maand;
  • De lopende huur moet tijdig te worden betaald volgens afspraak;
  • U kunt maximaal 1 betalingsregeling per 12 maanden aanvragen;
  • De regeling moet binnen 6 termijnen worden voldaan.
Ik heb een betalingsregeling en toch ontvang ik een herinnering. Hoe kan dat?

Als u een herinnering ontvangt, betekent dit dat nog niet alle schuldeisers akkoord zijn met de schuldenregeling. Facturen die meegenomen moeten worden in de schuldenregeling worden pas uitgesloten van het incassoproces als alle schuldeisers akkoord zijn met voorstel.

Ik heb een huurachterstand. Wat nu?

Geldproblemen lossen we samen op! Het hebben van geldproblemen is niet iets om u voor te schamen. Het kan iedereen overkomen. Bijna één op de vijf huishoudens in Nederland heeft problematische schulden of zit in de gevarenzone. Het is belangrijk om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen, want hoe langer u wacht, des te meer de situatie verslechtert.

Gelukkig staat u er niet alleen voor. De medewerkers van de afdeling Incasso kijken graag samen met u naar een passende oplossing, bijvoorbeeld wanneer u uw huur niet (op tijd) kunt betalen. In sommige gevallen treffen we een betalingsregeling of brengen we u in contact met maatschappelijke instanties die kunnen helpen om uw financiën weer op orde te brengen. U kunt ons bereiken op 0592 400 100.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?