impressie afbeelding

Ik ben huurder

Mijn betalingen


Log hieronder in om uw eventuele openstaande posten te kunnen bekijken en betalen.

 

Inloggen Mijn Actium

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen in Mijn Actium?

Om te kunnen inloggen heeft u een account nodig. Het aanmaken van een account/ inloggen op deze website is uitsluitend bedoeld voor onze huurders. Bent u geen huurder van ons, maar woningzoekende? Klik dan hier.

Klantnummer

Al onze huurders hebben een brief ontvangen met daarin meer informatie over het aanmaken van een account en de inlogprocedure. In deze brief staat onder andere het klantnummer (een K gevolgd door 8 cijfers, bijv. K00001234) dat u nodig heeft om een account te kunnen aanmaken. Dit klantnummer vindt u bovendien ook in eerdere brieven die u van ons ontving.

Heeft u geen brief ontvangen en wilt u graag weten wat uw klantnummer is? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik een betalingsregeling treffen?
U kunt een betalingsregeling aanvragen bij de afdeling Incasso via het aanvraagformulier. Incasso is ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0900 0604.
Hoe kan ik mijn huur betalen?

U kunt de huur op twee manieren betalen:

1. Met automatische incasso
In dit geval machtigt u ons om de huur automatisch van uw rekening af te schrijven. Dit biedt voordelen. U heeft er geen omkijken naar en wijzigingen in de huurprijs, zoals de jaarlijkse huurverhoging, worden automatisch aangepast. U kunt kunt de automatische incasso op ieder moment weer stopzetten. 

2. Met een maandelijkse factuur
Kiest u niet voor automatische incasso, dan ontvangt u iedere maand een factuur van ons. Hiervoor brengen we € 2,- aan administratiekosten in rekening. U kunt deze factuur op de volgende manieren voldoen:

  • Via de pagina Mijn Betalingen.
  • Met een overschrijving via internetbankieren;
  • Met een pinbetaling op ons kantoor.
  • Met een (papieren) overschrijfformulier.

Het is uw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de huur voor de eerste van de maand binnen is op rekeningnummer NL25 INGB 0654 6648 89. Vergeet niet om uw klantnummer te vermelden bij de omschrijving.

De automatische incasso is mislukt. Kunnen jullie de huur alsnog afschrijven?

Het is helaas niet mogelijk om een nieuwe incassopoging te doen. U dient zelf de huur over te maken op NL25 INGB 0654 6648 89 onder vermelding van uw klantnummer en adres.

Wat is het bankrekeningnummer van Actium?
Het rekeningnummer van Actium is NL 25 INGB 0654 6648 89.

Staat uw antwoord hier niet tussen?