impressie afbeelding

Zoekt u een huis? Thuiskompas!

6 april 2020

Misschien heeft u het al online of in de krant gelezen: vanaf 28 april 2020 bieden wij onze beschikbare woningen aan via www.thuiskompas.nl. Thuiskompas is een samenwerking van alle acht Drentse corporaties. Woningzoekenden kunnen straks met één inschrijving reageren op onze beschikbare sociale huurwoningen en die van alle andere corporaties in Drenthe.

Wat kunt u verwachten?
In de week van 28 april ontvangt u een e-mail van Thuiskompas. In deze e-mail staat een link waarmee u uw inschrijving kunt activeren. Uw inschrijftijd neemt u dan mee naar Thuiskompas. Houd daarom uw mailbox goed in de gaten en activeer direct uw account. Zo weet u zeker dat u geen woningen mist.

Geen e-mail gehad?
Staat u bij ons ingeschreven als woningzoekende? En heeft u geen e-mail gehad?  Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om uw e-mailadres door te geven.  Dat kan per mail via info@actiumwonen.nl en telefonisch via 0900-0604. Wij zorgen ervoor dat u dan alsnog de e-mail over Thuiskompas ontvangt.

Waarom gaan wij over op Thuiskompas?
Wij willen het zoeken en vinden van een huurwoning zo eenvoudig mogelijk maken. Met één inschrijving op Thuiskompas kunnen woningzoekenden reageren op het aanbod van alle aangesloten corporaties. Dat biedt overzicht, gemak en de kans om in een groter gebied te zoeken. Actium, Domesta, Stichting Eelder Woningbouw, Lefier, Woningstichting De Volmacht, Woonborg, Woonconcept en Woonservice zijn aangesloten bij Thuiskompas.

Kijk op www.thuiskompas.nl voor meer informatie.