impressie afbeelding

Vacature: medewerker planning & control

4 februari 2019

Actium werkt in een maatschappij die steeds sneller verandert en waar het klimaat onder druk staat. Daarom kunnen en willen wij niet stil blijven zitten; we moet blijven innoveren, ontwikkelen, leren, zoeken en proberen. Wij hebben de overtuiging dat daarvoor lef en beweging nodig is.

Wij zoeken voor de duur van één jaar, met uitzicht op verlenging, een

medewerker planning & control, die risico’s kan ombuigen naar kansen
32 – 36 uur

Analyseer je graag? En maak je gebruik van verschillende soorten informatie om verbanden te leggen en bedrijfsprocessen te beoordelen op hun effectiviteit en efficiency? Denk jij graag mee over kansen voor en het verbeteren van de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
• Samen met je collega’s van planning & control breng je onze interne sturing naar een hoger plan.
• Je analyseert financiële en niet-financiële data en zoekt organisatorische verbanden. Je adviseert de organisatie hierover.
• Je hebt nauwe lijnen met de business controller. Je ondersteunt bij de uitvoering van interne audits, het controlejaarplan en het onderhouden van het risicomanagementsysteem.
• Je denkt mee over de ontwikkeling van het financieel beleid, financierings- en fiscaal beleid.
• Je ondersteunt en adviseert de organisatie bij de uitvoering van de planning & controlcyclus.

Pas jij bij ons?
• Je bent een daadkrachtige en onafhankelijke professional. Je bent kritisch en durft vragen te stellen.
• Je vraagt je telkens af of en hoe iets beter kan. Je onderzoekt, gevraagd of ongevraagd, nieuwe werkwijzen en methoden en overtuigt je collega’s van de nut en noodzaak ervan.
• Je weet financiële data en gegevens om te zetten in begrijpelijke taal die voor iedere collega binnen de organisatie te begrijpen is.
• Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy en hebt kennis en affiniteit met AO/IC.

Wie zijn wij?
Actium biedt 16.000 huishoudens, verspreid over 70 woonplaatsen in Drenthe en Zuidoost Friesland, een thuis in onze woningen. Vanuit ons kantoor in Assen werken zo’n 160 medewerkers met hart en ziel om goed wonen en prettig leven voor onze huurders mogelijk te maken. Een thuis voor onze huurders, nu en in de toekomst.

Wat bieden wij jou?
Wij openen deuren voor onze huurders, maar ook voor onze medewerkers. Wij bieden ruimte voor jouw persoonlijke talenten en ambities.

Je werk is uitdagend en afwisselend met ruimte voor persoonlijke groei. Jouw inzet wordt bij ons gewaardeerd en beloond met een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je kennis, opleidingsniveau en je ervaring ligt het salaris tussen € 3.263,- en € 4.292,- bruto per maand (schaal I) bij een fulltime dienstverband.

Heb je vragen over de functie en/of over Actium?
Bel 0900 0604 en vraag naar Agnes Pol, manager Finance & Control. Of neem een kijkje op onze website www.actiumwonen.nl.

Ben jij wie we zoeken en wil je reageren?
Upload je sollicitatiebrief met CV tot 17 februari a.s. door gebruik te maken van onderstaande link.

http://actiumwonen.zoektjou.nu/843366/medewerker-planning-control

Uiterlijk 21 februari a.s. hoor je van ons of we je uitnodigen voor een gesprek. De gesprekken houden we op 27 februari a.s. in de ochtend.

We zijn benieuwd via welk medium je deze vacature hebt gevonden. Wil je dat aangeven in je sollicitatiebrief?

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.