impressie afbeelding

Update 14 oktober: Nieuws over corona maatregelen

14 oktober 2020

Update 14 oktober 2020

De overheid heeft strengere regels gesteld. Wij houden onze dienstverlening zoveel mogelijk op peil. Wat is er veranderd?

* Wij dragen mondkapjes als we bij u thuis komen
In ieder geval als we bij u binnenkomen en bij het weggaan. Ook als we in uw woning geen 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. 
* Wij vragen ook aan onze partners, bijvoorbeeld aannemers, om mondkapjes te dragen tijdens het werk in  onze projecten. 

Houdt u ook afstand van ons?
Wilt u hier rekening mee houden door afstand te houden van onze medewerkers? Bij u thuis en als u bij Actium komt. 

 

Helaas laait Corona weer op. Daarom is ons kantoor geopend van 8:30 tot 12:30 uur. Na 12:30 uur kunt u alléén op afspraak naar ons kantoor komen.

In de afgelopen maanden hebben we onze ontvangsthal aangepast. We kunnen op een goede en veilige manier bezoekers ontvangen. Natuurlijk houden we ons aan de RIVM-richtlijnen. Bij binnenkomst ziet u duidelijk wat we hiermee bedoelen. Uiteraard gaan we ervan uit dat u niet langskomt als u ziek bent of klachten hebt.

Goed om te weten: we maken dagelijks een bezoekerslijst met naam, telefoonnummer, het tijdstip en de reden van het bezoek. Op die manier kunnen we bezoekers achteraf waarschuwen wanneer er toch een (vermoeden van) coronabesmetting is geconstateerd.

We stellen het op prijs als u een mondkapje draagt. Zelf geen mondkapje? Net voorbij de ingang hebben we een tafel met wegwerpmondkapjes voor bezoekers. Pak er gerust eentje!

Liever op een andere manier contact? Dat kan ook. Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 8.30 uur en 16.30 uur per telefoon, mail en onze sociale media kanalen gewoon bereikbaar.