impressie afbeelding

Nieuwbouw Assen - Lisdoddestraat

4 februari 2019

Aan de Lisdoddestraat nabij winkelcentrum Vredeveld bouwt Actium 30 energiezuinige huurappartementen verdeeld over vier verdiepingen. Woonconcept Vastgoed (WVG) heeft het plan ontwikkeld. Naast huurappartementen bestaat het gebouw uit achttien koopappartementen.


De appartementen hebben allemaal een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Huurders hebben een parkeerplaats op hun eigen parkeerterrein. Op de begane grond zijn fietsenbergingen. Op de rest van de begane grond zijn zes appartementen gelegen die een individuele berging en eigen voordeur hebben.

Op de begane grond krijgen de bewoners een terras. De appartementen op de kop van het gebouw krijgen een loggia en de overige appartementen een balkon. De huurprijs bedraagt € 607,46* exclusief servicekosten.

Energiezuinig wonen

Alle woningen hebben het energielabel A. De appartementen beschikken over vloerverwarming en zijn voorzien van een hoog rendement cv-ketel. Daarnaast zijn de appartementen zeer goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Met deze zonnepanelen wordt een deel van benodigde elektriciteit opgewekt.

Planning en oplevering

  • Start bouw: november 2018
  • Publicatie: via www.hurenvanactium.nl (inschrijving is inmiddels gesloten)
  • Verwachte oplevering: februari/maart 2020

 

* Prijspeil 2019, huurprijzen zijn voorlopig en onder voorbehoud van wijzigingen