impressie afbeelding

Breng een online bezoekje aan het Beleefhuis in Assen

18 mei 2020

In oktober opende Actium het Beleefhuis aan de Zwartwatersweg 155 in Assen. Voor de Coronacrisis ervaarden al veel huurders en andere geïnteresseerden in deze speciale woning hoe het een stuk comfortabeler en veiliger wonen is met een paar eenvoudige aanpassingen in en om huis. Momenteel zit een normale rondleiding er voor bezoekers niet in. Om mensen toch te inspireren, is daar nu een oplossing op bedacht. Vanaf deze week wordt een proef gestart om mensen veilig vanuit huis te adviseren, informeren en enthousiasmeren. Wanneer er voldoende animo is, wordt er gekeken naar mogelijkheden om het aanbod verder uit te breiden.

Digitale bezoek

Op maandag- en woensdagochtend en dinsdag- en donderdagmiddag zijn er professionals in het Beleefhuis aanwezig. Naast een telefonisch spreekuur kunnen geïnteresseerden ook digitaal rondgeleid worden. Aan de digitale stamtafel kunnen mensen onderling en met de professionals in een beveiligde omgeving chatten en workshops en webinars volgen. Zo wordt in juni afgetrapt met de gratis seminar ‘geWOON veilig’ van de Veiligheidsregio Drenthe en Icare ledenvereniging.

Voor het actuele aanbod en meer informatie over de contactmogelijkheden kunnen mensen terecht op www.actiumwonen.nl/beleefhuis. Het Beleefhuis is telefonisch bereikbaar op 06 228 601 40.

Gratis ‘realiteitsconsult’

Daarnaast kunnen mensen met levens- of filosofische vragen nu ook aankloppen bij Jan Homan. De zogenaamde Realiteit Reiziger voert levensbeschouwelijke gesprekken op aanvraag die hij verwerkt in zijn boeken. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis ‘realiteitsconsult’ via 06 105 730 06.