impressie afbeelding

Betalingsproblemen door het Coronavirus?

19 maart 2020

Kunt u de huur niet betalen, vanwege de getroffen maatregelen rondom het Coronavirus? Bijvoorbeeld omdat u werkt als zzp’er en nu geen inkomen heeft. Of omdat u op basis van een nul uren contract (bijvoorbeeld omdat u in de horeca werkt) nu tijdelijk geen salaris ontvangt. Neem dan contact met ons op, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.


Het kabinet heeft meerdere regelingen voor zelfstandigen getroffen om inkomstenterugval door het Coronavirus op te vangen. Ook via de gemeente kunt u als zzp’er aanspraak maken op Bijzondere Bijstand Zelfstandigen (BBZ). Hiervoor kunt u de instanties zelf benaderen. Wanneer uw inkomen wegvalt, doordat u werktijdverkorting of ontslag heeft gekregen of omdat u simpelweg niet meer opgeroepen wordt, neem dan gerust contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden voor een betalingsregeling. Let op: We treffen een aangepaste regeling voor huurders die kunnen aantonen dat ze betalingsproblemen hebben als gevolg van het Coronavirus.

Betalingsproblemen? Neem contact met ons op!

Misschien kunt u terugvallen op een regeling vanuit de overheid of de gemeente. Dat is natuurlijk fijn, maar vaak duurt het even voordat zo’n regeling is beoordeeld, toegekend en daadwerkelijk aan u is uitbetaald. We horen dan graag uw voorstel. Welk bedrag kunt u al wel aflossen, zodat de huurschuld zo min mogelijk oploopt? We horen het graag van u. U kunt ons op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur bellen op 0900 0604 of stuur een mailtje naar contact@actiumwonen.nl. Samen maken we een oplossing op maat voor u.