impressie afbeelding

Assen, Nobellaan, Selma Lagerlöflaan, Stadhouderslaan en Talmastraat

1 november 2018

Aan de Nobellaan, Selma Lagerlöflaan, Stadhouderslaan en Talmastraat worden 60 appartementen gebouwd.


De appartementen zijn verdeeld in twee blokken van 22 appartementen en een blok van 16 appartementen. Deze appartementen zijn volledig gelijkvloers met een woonkamer met keuken, entree met garderobe, twee slaapkamers, installatieruimte/berging en een aparte toilet. Daarnaast hebben alle appartementen een balkon van circa 7 m² en een kleine berging op de begane grond.

Op het gemeenschappelijk binnenterrein bevinden zich parkeerplaatsen die aan de bewoners van alle appartementsblokken worden toegewezen (één parkeerplaats per appartement). Tot slot zijn de appartementen voorzien van lift.

De huurprijs bedraagt € 607,46* per maand (excl. servicekosten). Om in aanmerking te komen voor een woning moeten geïnteresseerden ingeschreven staan als woningzoekende bij Actium en voldoen aan de voorwaarden van het passend toewijzen. Voormalige bewoners hebben voorrang bij toewijzing.

Aardgasvrij en energiezuinig

Actium bouwt op diverse plekken in Assen. De appartementen zijn energiezuinig en aardgasvrij. Dit houdt in dat uw nieuwe appartement is uitgerust met goede isolatie, PV-panelen, lage temperatuurverwarming en een warmtepomp. Met deze methodiek wordt volgens de nieuwste norm op gebied van duurzaamheid gebouwd.

Planning

Naar verwachting wordt gestart met de bouw in april 2019 en worden de eerste appartementen in najaar 2020 opgeleverd.

Op de hoogte blijven?

Zodra er nieuws en ontwikkelingen te melden zijn over dit project, brengen wij u via deze pagina op de hoogte.

* Prijspeil 2019, huurprijzen zijn voorlopig en onder voorbehoud van wijzigingen