impressie afbeelding

Assen, Nansenstraat

4 september 2018

Aan de Nansenstraat worden 9 woningen gebouwd voor één- en tweepersoonshuishoudens.

 

De woningen hebben een traditionele indeling. Op de begane grond zijn de woonkamer met keuken, entree met garderobe en toilet gesitueerd. Op de verdieping komen twee slaapkamers en een doucheruimte met toilet. Daarnaast hebben alle woningen een achtertuin met terras van 12 m². Hierin is een opstelplaats voor de afvalcontainers aangelegd en een achterpad naar de brandgang. De overige stukken worden ingezaaid met gras. Daarnaast hebben alle woningen een kleine stenen buitenberging. Tot slot zijn de voortuinen van circa 2 meter diep betegeld en afgeschermd met een beukenhaag. 

De huurprijs bedraagt € 607,46* per maand (excl. servicekosten). Om in aanmerking te komen voor een woning moeten geïnteresseerden ingeschreven staan als woningzoekende bij Actium. Voormalige bewoners hebben voorrang bij toewijzing.

Bijna Energie Neutraal Gebouw

Actium bouwt op diverse plekken in de Oude Molenbuurt woningen volgens de BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) methodiek. Met deze methodiek wordt volgens de nieuwste norm op gebied van energiezuinigheid gebouwd.

Planning

In november wordt gestart met de sloop van de bestaande woningen aan de Nansenstraat. Vanaf medio mei 2019 start Brands Bouw met de bouwwerkzaamheden. Naar verwachting worden de eerste woningen begin 2020 opgeleverd.

Op de hoogte blijven?

Zodra er nieuws en ontwikkelingen te melden zijn over dit project, brengen wij u via deze pagina op de hoogte. 

* Prijspeil 2019, huurprijzen zijn voorlopig en onder voorbehoud van wijzigingen