impressie afbeelding

Assen, Mr. P.J. Troelstralaan (fase 2)

9 april 2018

Aan de mr. P.J. Troelstralaan worden 18 woningen (twee blokken) gebouwd voor één- en tweepersoonshuishoudens.

 

De woningen hebben een traditionele indeling. Op de begane grond zijn de woonkamer met keuken, entree met garderobe en toilet gesitueerd. Op de verdieping komen twee slaapkamers en een doucheruimte met toilet. Daarnaast hebben alle woningen een achtertuin met terras van 12 m². Hierin is een opstelplaats voor de afvalcontainers aangelegd en een achterpad naar de brandgang. De overige stukken worden ingezaaid met gras. Daarnaast hebben alle woningen een kleine stenen buitenberging. Tot slot zijn de voortuinen van circa 2 meter diep betegeld en afgeschermd met een beukenhaag. 

Bekijk ook de plattegronden en virtuele fietstocht door de vernieuwde wijk. Let op: hierin zijn de woningen Mr. P.J. Troelstralaan (fase 2) en Thorbeckelaan nog niet meegenomen. Deze woningen zijn wel vergelijkbaar met de getoonde woningen.

De huurprijs bedraagt € 607,46* per maand (excl. servicekosten). Om in aanmerking te komen voor een woning moeten geïnteresseerden ingeschreven staan als woningzoekende bij Actium. Voormalige bewoners hebben voorrang bij toewijzing.

Bijna Energie Neutraal Gebouw

Actium bouwt op diverse plekken in de Oude Molenbuurt woningen volgens de BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) methodiek. Met deze methodiek wordt volgens de nieuwste norm op gebied van energiezuinigheid gebouwd.

Planning

Vanaf medio september start Brands Bouw met de bouwwerkzaamheden. Naar verwachting worden de eerste woningen eind 2019 opgeleverd.

Op de hoogte blijven?

Zodra er nieuws en ontwikkelingen te melden zijn over dit project, brengen wij u via deze pagina op de hoogte. 

* Prijspeil 2019, huurprijzen zijn voorlopig en onder voorbehoud van wijzigingen